Plantdag på Skillebyholm

På lördag är det plantdag och på Skillebyholm. Mammagumman tycker om Skillebyholm och älskar plantdagen då det är premiär för säsongens plantförsäljning. Mammagumman har för vana att ta sig en tur ut och införskaffa nya plantor till rabatter och land. Det brukar bli några perenner, några örter och inte minst deras underbara tomatplantor. Förra året var magiskt, lugnt och stilla, varmt och skönt. Mammagumman vaggade omkring med lilla blomman i magen och njöt det vackra lugna och fina. På kvällen satte värkarbetet igång och på söndagen Mors dag den 25 maj 2008 föddes så vår minsta lilla flicka! Det pirrar i mammagummans hela kropp vid tanken på att på lördag är det dags igen. Då bär det iväg till plantdag till Skillebyholm, men födelsedagen blir firad på en måndag. Förstås!
p.s. bilden har jag lånat från Skillebyholms hemsida d.s.

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *