Vårvarmt

Det är inte lätt att fånga livet i bild. Inte heller lätt att fånga livet i ord. Men här kommer en bild hur det kan se ut. När man ställer sig på vår lilla balkong och tittar ut. Hela helgen har vi varit ute. Krattat lite. Grävt lite. Planterat lite och sått lite. I hängmattan har vi hängt och i hammocken har vi gungat. Och fikat har vi gjort och barnen har lekt. Och solen har värmt oss och allt bara växer och växer och växer. Till och med gräset har vi klippt. En helt fantastiskt fin helg och vi har försökt komma ihåg när det regnade sist. Men det var så länge sedan att vi inte kunde komma på hur länge sedan det var egentligen.

1 Comment

  1. Njut av solen, tids nog kommer regnet…!
    Vad härligt med en balkong, ska nog bli mitt nästa projekt. Efter altantaket, hälsopedagog utb, öppning mellan källaren och garaget, nya utemöbler, burspråksbygge i köket mm mm….
    Charmen med ett gammalt hus är väl att man aldrig blitr färdig?!?! Eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *