Bloglovin

Mammagumman älskar internet och att surfa runt till olika bloggar och sedan fara vidare längs villande vägar på spännande länkar. Ett slags resande som leder ut i världen till alla möjliga platser långt bort men ändå så nära. Hamnade efter ett antal klick hos Lundagård borta i finska Österbotten. En fyrabarnsfamilj med gårdsbutik och en kärlek till gamla hus! Soulmates med mammagumman och pappagubben helt enkelt. Fast sortimentet är annat än hos KoKoBello. Mer inriktat på inredning och byggnadsvård. Mor i huset har designat vinyldekaler i olika modeller. En rolig inredningsdetalj att fästa på bland annat väggar, dörrar, möbler och glas, nutidens väggbroderier men i tidsanpassad design som tex hjärtat här ovan. Surfa dit och titta och njut eller varför inte stanna till på vägen för att shoppa i deras lilla webshop?

Filed under Okategoriserade

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *