Ellevill betyder ostyrlig & uppsluppen


Underbara Ellevill lanserar till sommaren nya vackra färger av Zara och Jade. Sjalen på bilden heter Jade mild och mammagumman tycker den ser helt fantastisk fin ut. Ellevill betyder ostyrlig och uppsluppen och mammagumman blir helt ostyrlig och uppsluppen vid tanken på att kånka runt lilla blomman i denna vackra sjal! Därför erbjuds nu alla kunder som vill att beställa Ellevillsjalar i det utförande du själv föredrar via KoKoBello. Är du intresserad maila: kontakt@kokobello.se

6 Comments

 1. jag blev helt kär i aubergine, men natur var ju så fin när jag fick testa den hos dig. *suck*

 2. Vad roligt med ny fin blogg! Och den där boken snäll måste jag ju skaffa! Bärsjal känns mindre aktuellt… gonatt/lisa

 3. Välkomna! Vad trevligt att ni hittat hit till nya bloggen.

  Toveb och liten krubba – detta blir årets dilemma, jag håller helt med! Sjalarna är så vackra, Lisa, att jag tror att man kan dansa något helt fantastiskt med dom. Så det är inte helt säkert att du går fri….
  Man blir helt ellevill!

  Ha en fin söndag, mina vänner!

  Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *